AMSTERDAM - Gerard Joling denkt er serieus over na om terug te keren bij de Toppers.

Dat vertelde hij donderdagavond aan TMF-vj Sascha Visser. De zanger is gepolst om terug te komen bij de formatie, maar heeft nog geen officieel aanbod gehad van de manager van de Toppers.

Voormalig Topper Gordon kondigde woensdag aan dat hij het drietal verlaat, na aanhoudende geruchten dat hij er uit zou worden gezet. Joling zwaaide vorig jaar af bij de Toppers vanwege spanningen tussen hem en Gordon.

Overtuigd

Gordon zelf is ervan overtuigd dat Joling zijn plek op gaat vullen. De blonde krullenbol luchtte donderdagochtend in de radioshow van Giel Beelen zijn hart en beweerde dat het zaakje al maanden geleden buiten hem om is beklonken.

Joling blijft afwachtend en wil het spel veilig spelen. "Iedereen zegt weer wat anders." Wel overweegt Joling serieus om weer op de planken te gaan staan met Jeroen van der Boom en René Froger.

Bedenkingen

Hij heeft wel bedenkingen omdat hij niet weet of dit goed uitpakt voor zijn solocarrière. "Ik weet niet of mijn 25-jarig jubileum samengaat met de terugkeer naar de Toppers", verklaarde de zanger.

Wel liet Joling weten nog steeds een 'warm gevoel te hebben' bij de Toppers. "De Toppers hebben mij heel veel gebracht."