AMSTERDAM - Yolanthe Cabau van Kasbergen gaat voor vriendlief Wesley Sneijder de hele wereld over. Reisde ze eerst af naar Madrid, waar Wesley voetbalde, een paar weken geleden hobbelde ze achter hem aan naar Milaan.

Nu is de brunette van plan samen op Curaçao van de zon te gaan genieten.

Cabau van Kasbergen kreeg dinsdagavond een reisje naar het Antilliaanse eiland toen ze werd uitgeroepen tot meest sexy vrouw van Nederland.

"Als ik zelf ga, dan ga ik natuurlijk met Wesley", zo zegt de presentatrice. "Als hij kan, want hij moet natuurlijk wel trainen."

Een reisje naar de zon met een vriendin houdt Yolanthe als tweede optie achter de hand. Mocht ook dat niet lukken, dan is de voetbalvrouw van plan de reis weg te geven.

Roverij

De actrice en presentatrice kwam de afgelopen maanden veelvuldig in het nieuws na haar breuk met Jan Smit. Smits moeder Gerda haalde openlijk uit naar Yolanthe, door haar ex-schoondochter te beschuldigen van roverij.

De veelbesproken brunette zou de gezamenlijke woning in Volendam na de breuk hebben leeggetrokken. "Ze kwam met alleen een onderbroek en vertrok met twee verhuiswagens vol spullen", zei Gerda Smit.

Beschuldigingen

Yolanthe gaf dinsdag aan niet meer naar het verleden te willen kijken. Ze heeft nooit gereageerd op de beschuldigingen van haar ex-schoonmoeder en is dat ook niet van plan. "Ik ben nu gewoon heel gelukkig en kijk naar vandaag en niet naar gisteren."