AMSTERDAM - Dries Roelvink kan niet kiezen. Op Twitter laat de volkszanger weten meerdere vriendinnen te hebben. Hij plaatste zelfs een foto van een mogelijke maîtresse op de microblogspot.

Verdere details geeft de zanger niet. "Ik wil eerst mijn scheiding goed afwerken en dan zien we wel verder", schrijft hij.

In juni besloten Dries en zijn vrouw Luciënne, die samen de zoontjes Davey en Donny kregen, een punt achter hun huwelijk te zetten.

Ondanks dat het al jaren niet meer boterde tussen de voormalige geliefden, ging de definitieve beslissing om te scheiden de zanger toch niet in de koude kleren zitten.

Maar daar lijkt de artiest nu helemaal overheen te zijn. Op zijn eigen Twitter-site bluft hij erop los.

Honoria

De zanger schrijft over ene Honoria, die woensdag haar verhaal in weekblad Story zou doen. Of de zanger en de vrouw echt een verhouding hebben laat hij in het midden. Wel plaatste hij haar foto en vertelde 'meerdere vriendinnen te hebben'.

Na opmerkingen van medebloggers dat de afgebeelde vrouw te oud voor hem is 'en haar buik inhoudt', heeft Dries zijn antwoord klaar.

"Schoonheid is niet altijd fysiek en ze is twaalf jaar jonger dan ik." Of de vriendinnen van de zanger van elkaars bestaan weten, vermeldt de blonde zanger niet.