AMSTERDAM - Christina Curry zal binnenkort kennismaken met Mickey Hoogendijk de nieuwe vriendin van haar vader, Adam Curry.

In oktober vliegt de dochter van de onlangs gescheiden Adam Curry en Patricia Paay, naar Amerika. Het land waar haar vader woont.

Dat zegt het model in een interview met Grazia.

Christina legt uit dat haar gevoelens na de breuk vooral bestonden uit verdriet en boosheid. In de periode die volgde op de scheiding werd de band met haar vader enigszins hersteld.

“In het begin was het van: Daddy, I hate you. Maar hij is van me blijven houden en we zijn in de afgelopen drie maanden weer naar elkaar toegegroeid”, Aldus Christina.

Ontmoeting

Een logisch gevolg is dat een ontmoeting met de nieuwe relatie van Adam Curry, Mickey Hoogendijk niet langer ondenkbaar is.

“Ik heb veel negatieve dingen over haar gehoord en gelezen. Ze wordt afgeschilderd als een naar mens. Maar ik wil graag mijn eigen mening vormen, dus ik geef haar het voordeel van de twijfel.”

Ze zal ze bij een bezoek aan haar vader persoonlijk met Hoogendijk kennismaken. “Als mijn vader van haar houdt, moet ik haar wel een kans geven. Mijn moeder vindt het misschien niet leuk, maar Micky maakt mijn vader gelukkig. Net als alle jonge mannen mijn moeder nu happy maken”, legt Christina uit.