AMSTERDAM - Zanger Peter Andre en glamourmodel Jordan zijn officieel gescheiden. Een rechter ontbond dinsdag het huwelijk tussen de twee, meldt de BBC. Het glamourkoppel was ruim vier jaar getrouwd.

Uit de ingediende documenten blijkt dat zowel Andre als Katie Price, zoals Jordan echt heet, scheidingspapieren indiende.

Price hield altijd vol dat het Andre was die haar in de steek liet. In een interview onthulde het 31-jarige glamourmodel eerder dat ze vlak voor de breuk, die in mei bekend werd gemaakt, een miskraam had.

Als reden voor de breuk hebben de kersverse exen 'onredelijk gedrag' van de ander opgegeven. Andre noch Price neemt de verantwoordelijkheid voor het stukgelopen huwelijk op zich.

Tijd

Volgens boulevardkrant The Sun kostte het de rechter niet veel tijd het huwelijk te ontbinden: binnen 42 seconden waren Price en Andre weer ongehuwd. De twee mogen binnen zes weken weer in het huwelijksbootje stappen, maar dat lijkt niet erg waarschijnlijk.

Price heeft al meerdere malen door laten schemeren met haar nieuwe vriend te willen trouwen. Kooivechter Alex Reid liep in juli het leven van het glamourmodel binnen. De twee zouden inmiddels samenwonen.

Andre en Price waren ruim vier jaar getrouwd. Uit hun huwelijk kwamen twee kinderen voort, de 4-jaar oude Junior en de 2-jarige Princess Tiammii.

Uit een eerdere relatie van Price met voetballer Dwight Yorke kwam de 7-jarige Harvey voort. Het  jongetje is zwaar gehandicapt.

Reality Show

Het glamourmodel leerde de 36-jarige 'Mysterious girl'-zanger kennen in 2004. De twee verschenen samen in de reality show 'I'm a celebrity… get me out of here!'. In september 2005 beloofden ze elkaar eeuwige trouw.

Twee jaar later schitterden ze in hun eigen realityshow, 'Katie & Peter', waarin de dagelijkse beslommeringen van het stel te zien waren. Sinds de breuk hebben Andre en Price ieder hun eigen realityshow.