AMSTERDAM - Nog geen maand nadat Sienna Miller de loftrompet stak over haar vrijgezelle leven, heeft ze nu toch weer een man aan de haak geslagen. De 27-jarige actrice heeft een nieuwe liefde gevonden in dj George Baker.

Het kersverse koppel werd afgelopen weekend samen gezien tijdens een tenniswedstrijd op het US Open. De twee hadden echter meer oog voor elkaar dan voor de wedstrijd, zo is op foto's te zien.

Miller en Baker konden overduidelijk niet van elkaar afblijven. Ze zaten hand in hand en wisselden voortdurend kusjes uit.

Liefdesleven

De actrice is de laatste jaren vaker in het nieuws vanwege haar turbulente liefdesleven, dan met haar filmcarrière. Ze had relaties met acteurs Jude Law en Rhys Ifans. Vorig jaar haalde Miller nog voortdurend het nieuws vanwege haar romance met miljonair Balthazar Getty, die zijn vrouw voor haar verliet.

Imago

Vorige maand gaf Miller een openhartig interview aan het Britse tijdschrift GQ, waarin ze voor eens en altijd duidelijk maakte dat er van het imago wat ze heeft niets klopt. "Ik sta te boek als seksueel manipulatief, maar dit is niet het geval."

Verder liet ze weten dat het vrijgezelle leven haar goed beviel en dat ze het afschuwelijk vindt dat de pers altijd zoveel aandacht besteedt aan haar liefdesleven.

Nieuwe liefde voor Sienna Miller