AMSTERDAM – Het huwelijk tussen Sarah Jessica Parker en haar man Matthew Broderick staat onder grote druk. De opnames van het vervolg van Sex And The City (SATC) en het verzorgen van de pasgeboren tweeling zouden de 44-jarige actrice te veel stress opleveren.

Dat meldt het Britse Now Magazine vrijdag aan de hand van een bron dichtbij de familie.

“Matthew vindt dat hij voor moeder en vader aan het spelen is als Sarah op haar werk is. Zij vindt dat hij haar niet genoeg steunt. Het zorgt ervoor dat ze zich van elkaar afzonderen”, vertelt de bron.

In juni beviel een draagmoeder van het stel van de tweeling Marion en Tabitha, maar Parker was toen al druk bezig met de opnames van de films Did You Hear About The Morgans? en Sex And The City 2.

Vermoeid

“Sarah en Matthew leven nu in aparte gedeeltes van het huis. Bovendien heeft Sarah het ’s nachts zo druk met het voeden van de kinderen dat ze maar twee uurtjes slaapt. Op de set ziet ze er vermoeid uit”, aldus de bron.

Ook op recente foto’s ziet Parker er niet op haar best uit. Dat vindt ze volgens de insider zelf ook. De actrice zou gezegd hebben dat ze op een oude oma lijkt en is daarom extra hard gaan trainen. “Als ze niet op past ziet ze er straks net zo uit als Madonna.”

Affaires

Nog niet zo lang geleden werd Parker samen met collega Hugh Grant gespot tijdens het uitgaan in New York, terwijl haar man nergens te bekennen was. Geruchten over een affaire staken meteen de kop op.

“Sarah weet dat zulke dingen er slecht uitzien”, vertelt de bron, “het is zonde dat het nu hierop uitdraait. Hun huwelijk was juist weer aan het herstellen van de roddels over het vreemdgaan van Matthew, wat hij niet ontkende.”