AMSTERDAM - Actrice Megan Fox geeft toe dat ze geestelijk niet erg stabiel is. In het Amerikaanse magazine Wonderland doet Fox een boekje open over haar mentale gesteldheid.

Voordat dit nummer in de winkels ligt publiceerde het Amerikaanse US Weekly alvast wat opvallende feiten uit dit interview.

Fox is een groot fan van Marilyn Monroe. De actrice heeft een grote tatoeage van haar idool op haar arm en heeft 'elk boek over Marilyn Monroe verslonden'.

De 'Transformers'-ster kan zich niet alleen maar vinden in de schoonheid van haar idool. Ook de vroege dood van Monroe houdt haar bezig. "Ik denk dat ik net zo kan eindigen als Monroe", vertelde de actrice.

Nachtmerrie

"Ik heb het idee dat ik kamp met borderline of een lichte vorm van schizofrenie", liet Fox openhartig weten. Dat ze mentale problemen heeft weet ze naar eigen zeggen zeker. "Ik heb alleen nog niet uit kunnen vinden wat het is."

De 23-jarige neemt ook geen blad voor haar mond als het gaat om Michael Bay, de regisseur van 'Transformers'. Fox omschrijft Bay als een 'Napoleon' en 'een nachtmerrie om mee te werken'.

Fox speelt zowel in het eerste als het tweede deel van de film 'Transformers'. Fox werd eind april door het Britse mannenblad FHM uitgeroepen tot meest sexy vrouw ter wereld.