AMSTERDAM - Nooit eerder liet rapper Jay-Z iets los over zijn huwelijk met Beyoncé, maar in een interview met talkshowdiva Oprah Winfrey wilde hij wel iets kwijt. In Oprah's magazine O doet de rapper voor het eerst een boekje open over het huwelijk.

Het showbizzkoppel Jay-Z en Beyoncé is al geruime tijd samen. En hoewel al een tijd bekend is dat het duo inmiddels getrouwd is, werd dit nooit officieel bevestigd.

Aan Oprah legt Jay-Z uit waarom. "We hebben afgesproken om niet over elkaar te praten. Als publiek persoon moet je soms dingen voor jezelf houden."

Bruiloft

Op Oprah's vraag hoe het toch mogelijk is dat het muzikale stel hun bruiloft zo goed geheim wisten te houden, antwoordt de zanger dat dat kwam door de late planning. "Er waren maar heel weinig mensen aanwezig."

"Achteraf hebben we daar toch mensen mee gekwetst, maar mensen die van je houden begrijpen dat. Het is toch jouw dag."

Pizza

Ondanks de belofte aan zijn vrouw om niet over hun privéleven te praten, doet Jay-Z toch uit de doeken wat de favoriete zondagbesteding is van het echtpaar.

"Ze vermoordt me, maar ik vertel het toch. Pizza eten bij een tentje in Brooklyn. Ze hebben daar geweldige pizza's, je mag je eigen wijn meenemen en er zijn kaarsen. Heel romantisch."

En nu maar hopen voor het op privacy gestelde paar dat de fans de spot niet zullen vinden.