Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Party, Privé, Story en Weekend. Met daarin deze week dat Jan Smit vréselijk snurkt, Sonja Bakker bang is, Sems babysandwich en Beatrix shopt vanuit haar koets. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

De roddel dat Jan Smit en Liza een baby krijgen, heeft de zanger meteen ontkracht. In Privé staat echter een ander grappig voorval.

Jan kampeerde met o.a. Nick en Simon in een tentje in Italië. Ze namen daar een tv-programma op. Al snel bleek Simon het helemaal met Jan gehad te hebben. ‘Het is niet normaal hoe deze man snurkt’ klaagt hij, ‘Arme Liza!’.

Simon ontvluchtte zelfs ’s nachts de tent en sliep buiten verder. Jan beaamt zijn snurkprobleem: ‘Liza hoor ik er ook wel eens over. Maar ja, die stapt er wat makkelijker overheen dan Simon.’ Niet bepaald romantisch, dat geronk in bed.

De nieuwe liefde van Jan kon thuis twee weken lang ’s nachts rustig doorslapen. Ze zal vast fris en fruitig haar snurker verwelkomen. Mèt nieuw gekochte oordopjes.

Bange Sonja

Dieetdame Sonja Bakker is in haar nieuwe huis getrokken. Alleen, want de ‘goedmaak-vakantie’ met man Koen is mislukt.

Geheel happy is ze niet: volgens Privé is ze doodsbang in haar eentje. De villa ligt afgelegen en er is zelfs al eens ingebroken. ‘Wat moet een mens alleen in zo’n groot huis?’ vragen de buren zich af. En ze beamen dat het een onveilige buurt is.

Volgens het blad heeft Sonja een man in dienst genomen die zowel klusjes opknapt als inbrekers moet afschrikken. Of hij ook ’s nachts zijn werkgeefster mag beschermen, meldt Privé helaas niet.

Sems sandwich

Arme Sem. De zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé krijgt straks twéé baby’s te verduren.

Zowel moeder Wendy als stiefmamma Sophie zijn zwanger. Volgens Wendy en Xander vindt hij het juist reuze spannend en leuk om een broertje of zusje te krijgen. Maar dat valt nog te bezien.

Was het jong jarenlang heerlijk enig kind, nu moet hij zijn ouders straks delen met twee huilmonsters. Party zwijmelt wel met teksten als

‘Twee gezinnen samengebracht door gezinsgeluk,’ maar ook geniepig met ‘Vijfde wiel aan de wagen?’. Sem zal er nog een zware dobber aan hebben, zo ge-sandwiched te worden tussen twee baby’s.

Borsato’s buikje

"Marco, pas op je lijn!" waarschuwt Party zanger Marco Borsato. Ze plaatsen foto’s van een buikige zanger, die met een biertje en een zak friet over de Blaricumse kermis loopt.

Vroeger was Marco zo slank als een den, getuige een oude foto uit het begin van zijn carrière. Hij werkte ooit als kok en houdt erg van lekker eten, maar toen vlogen de pondjes er niet zo makkelijk aan.

Nu moet Marco behoorlijk trainen als hij zijn figuur en conditie op peil wil houden. Maar dat doet hij pas als er weer een concertreeks staat gepland.

Tussendoor laat hij zich lekker gaan. Superskinny Leontine snoept trouwens ook van de frieten, zien we. Maar die eet daarna vast drie dagen alleen maar salade om op gewicht te blijven.

Valse Geer

Tenenkrommend was het. Adam Curry en Patricia Paay waren samen aanwezig bij een modeshow. Hun dochter Christina liep mee als model.

Ze zaten ver bij elkaar vandaan, maar toch wisten de camera’s ze samen vast te leggen toen Patricia haar ex passeerde. Neus in de lucht, een gemaakte lach en gelukkig de beschermende arm van Gerard Joling om haar heen.

Erg gênant. Gerard bewaakte zijn vriendin met verve. Hij was ook niet te beroerd om Adams nieuwe liefde even af te zeiken. "Die Mickey Hoogendijk heeft alles opgemaakt, die trekt alles leeg", schampert hij.

Golddigger vindt hij nog zachtjes uitgedrukt, zegt hij vals in Party: ‘Wat heeft die nietsnut nou helemaal gedaan?’. Patricia kan blij zijn met haar goede vriend. Maar ondanks Gerard zal ze het vast moeilijk gehad hebben met deze pijnlijke confrontatie.

Shoptour

Bijna rijdt Beatrix weer in haar Gouden koets door Den Haag. In Privé lezen we dat de Majesteit op Prinsjesdag niet alleen bezig is met haar toespraak, maar graag vanuit het rijtuig shopt.

Een Haagse winkelier verklapt dat hij ooit een paar uur na de troonrede werd gebeld. Beatrix had in zijn etalage een bontcape gezien en ‘Of we die apart wilden houden’.

Dat deden ze natuurlijk en Beatrix kocht de cape in alle beschikbare kleuren. Hilarisch vinden we dat: Bea die winkelt tijdens de statige rijtoer.

Thuis zitten miljoenen mensen voor de tv op haar toespraak te wachten en zij zoekt fijne kledingstukken. Als we haar over 1,5 week in de koets zien wuiven en wijzen en geanimeerd met Maxima zien kletsen, weten wij nu dat onze koningin weer aan het windowshoppen is.