AMSTERDAM - Het tv-programma De Tafel van 5 heeft nog geen poot aan de grond weten te kijken. Daphne Bunskoek is de eerste van het programma die uitspraak doet over de teleurstellende kijkcijfers.

Voor de camera's van SBS Shownieuws laat ze weten dat 'iedereen nog heel hard werkt aan het programma'.

"Ik voel niet de behoefte om het programma te evalueren in de media", laat de presentatrice weten. Maar het programma is naar volgens Bunskoek nog niet precies zoals de makers het willen en er wordt nog flink aan gesleuteld. "Het is in ieder geval heel leuk om te doen", liet ze weten. Verder wilde Bunskoek er niets over kwijt.

Onderwerpen

Elke werkdag bespreken vijf vrouwen in De Tafel van 5, onder leiding van Daphne Bunskoek en Katja Schuurman, actuele onderwerpen die hen bezighouden. Het programma wordt geproduceerd door EVA, het bedrijf van Paul de Leeuw.

Woensdag wist het programma 96 duizend kijkers te trekken. "De kijker moet het programma nog zien te vinden maar we geven het de tijd en we zijn er trots op", liet de woordvoerder van het productiehuis dinsdag weten.

Ook Paul de Leeuw geeft zich niet snel gewonnen en blijft positief op Twitter. "Even voor de duidelijkheid: het kijkersaantal is teleurstellend, maar ik ben nog steeds waanzinnig trots op Tv5."