AMSTERDAM – Connie Breukhoven is verbouwereerd over de uitspraken van haar zoon Jordy Breukhoven, die hij onlangs maakte in Story. Hij stelde dat de kersvers gescheiden diva en hij al jarenlang geen contact meer met elkaar hebben.

“Ik heb hem zelfs nog in contact gebracht met Constanza! Binnenkort zie ik voor het eerst Jordy's kinderen,” zegt een verbijsterde Breukhoven.

Tot nu toe wilde de 58-jarige actrice en zangeres zich nooit uitlaten over de ‘enorme’ problemen, die Hans en Connie Breukhoven hadden met hun zoon Jordy.

“Het is duidelijk dat Jordy een kant op wilde in zijn leven, die wij als ouders niet altijd een wijze keuze vonden", vertelt Breukhoven. "Soms moet je als moeder je kind loslaten en volop de ruimte geven om het leven zelf te ontdekken.”

SMS

Volgens Breukhoven is de relatie inmiddels bijna volledig hersteld. De schok was dan ook enorm voor Connie, na het lezen van Jordy’s uitlatingen. Daarop toont Connie Breukhoven een sms op haar mobiele telefoon van haar zoon.

"Lieve mam, ik ben blij dat we weer contact hebben. Bedankt voor het nummer van Constanza, we hebben elkaar inmiddels gesproken. Fijn dat ik binnenkort je kleinkinderen kan laten zien. Liefs Jordy.”

Toch zien de twee elkaar binnenkort weer. “Daarom deed het zo’n pijn, omdat we dus allang contact hebben (…) Ik verheug mij erop om zijn kinderen in mijn armen te sluiten.”