AMSTERDAM – Adam Curry verbreekt het stilzwijgen en doet een boekje open over zijn ex-vrouw Patricia Paay.

“Ik vind het zo’n gemene actie van haar, zo iets doe je gewoon niet”, vertelt Curry in het nieuwe nummer van Story.

Na maandenlang zijn lippen stijf op elkaar te hebben gehouden onthult de 44-jarige radiodeejay dat Paay ten tijde van de breuk, achter Currys rug om een sms heeft gestuurd naar hun dochter Christina, zo is te lezen in het weekblad.

“Hoe kun je je dochter nu plompverloren een sms sturen met de mededeling dat je vader een ander heeft?", zegt Adam, "wat Patricia deed, is echt onvergeeflijk."

Christina

Onlangs vertelde de 19-jarige Christina Curry aan Story dat die ene mededeling ‘zoveel kapot heeft gemaakt.’ Dochter Curry was kapot van de scheiding van haar ouders en ze kon dan ook niet geloven dat haar vader hun gezinnetje in de steek liet voor Micky Hoogendijk.

“Ik zei altijd: als ik ooit trouw, dan moet het net zo’n man als mijn vader zijn. Nu niet meer! Het respect voor papa is aangetast.”

Pijn

“Natuurlijk heb ik mijn dochter pijn gedaan,” aldus Adam Curry, “dat besef ik echt wel. Haar reactie is volkomen logisch.”

Ondertussen is de relatie tussen vader en kind weer hersteld. “Laatst zijn we samen uit eten gegaan. Het was een ontzettend gezellige avond. We hebben veel gepraat, maar ook veel plezier gemaakt. Het was een intiem moment tussen vader en dochter.”