AMSTERDAM - Met het geheugen van Chris Brown blijkt niets mis te zijn. De 20-jarige zanger kan zich de mishandeling van zijn ex-vriendin Rihanna toch herinneren.

Eerder beweerde de zanger niets meer van het voorval te weten. Maar 'dat interview is uit zijn verband gerukt', zegt de popster nu in het Amerikaanse tijdschrift People.

Het interview met Larry King, waarin Brown zei zich niets meer te herinneren, duurde oorspronkelijk een uur. Voor internet werd het gesprek verknipt tot een filmpje van dertig seconden. "Toen me voor de vijfde keer werd gevraagd of ik het me kon herinneren, antwoordde ik 'nee'. Een verspreking", aldus Brown.

De zanger vertelt aan People zich schuldig te voelen en spijt te hebben, maar het incident zeker niet te zijn vergeten.

Incident

"Ik neem de volledige verantwoordelijkheid op me en wil de wereld nu bewijzen dat dit een eenmalig incident was en dat dit niet is hoe ik ben." Ook zegt de zanger nog steeds van zijn ex-vriendin te houden.

Chris Brown werd op 25 augustus veroordeeld tot zes maanden taakstraf. In februari ontstond er een ruzie tussen het showbizzkoppel, waarbij Chris rake klappen uitdeelde.