AMSTERDAM - De eerste ontmoeting van Patricia Paay en Adam Curry sinds hun breuk zondag is behoorlijk stroef verlopen. Het voormalige liefdeskoppel negeerde elkaar de hele avond volkomen, zo bleek.

De twee hadden hun eigen vete opzij gezet om hun dochter Christina te bewonderen, die meeliep in de modeshow van ontwerper Paul Schulten.

Curry liet eerder weten graag naast zijn voormalige liefde te zitten tijdens de show. Paay vond echter dat hij dat niet had verdiend en klaarblijkelijk had zij uiteindelijk haar zin weten door te drijven.

Mediacircus

Het Popstars-jurylid kwam als laatste de zaal binnen. Samen met Gerard Joling liep de 60-jarige naar haar plek op de eerste rij. "Het is toch pijnlijk, ik ging mee omdat ze dat prettiger vond, maar dit mediacircus had ik niet kunnen voorzien", vertelde Joling.

De gespannen sfeer tussen de twee verdween als sneeuw voor de zon toen hun dochter haar opwachting maakte. Beide ouders zaten breed glimlachend en trots toe te kijken hoe Christina over de catwalk schreed.

Zenuwachtig

De ouders vertelden achteraf dat hun nakomeling het 'fantastisch' had gedaan. "Ik schoot wel even vol toen Christina opkwam", vertelde Curry, die van te voren behoorlijk zenuwachtig was voor zijn dochter en backstage ging om haar moed in te spreken.

Christina was blij dat haar beide ouders speciaal voor haar kwamen opdagen. "Het is behoorlijk spannend. We verblijven voor het eerst sinds drie maanden met zijn drieën in dezelfde kamer", lichtte Christina toe. "Maar ik ben blij dat ze er beiden waren. Ik weet dat ze nu gelukkig zijn."

Toekomst

Paay vond de eerste ontmoeting na de breuk niet pijnlijk of spannend. "Ik heb hem niet eens gezien", zei ze achteraf. Ook heeft ze haar toekomst alweer uit weten te stippelen. "Gerard Joling is mijn nieuwe aanstaande man", grapte de diva. Waarop Joling reageerde: "Ik had altijd al gezegd dat je een rijke man moet trouwen."

Paay en Curry gingen in mei uit elkaar. Curry had zijn geliefde laten zitten voor actrice Micky Hoogendijk, met wie hij nu in een relatie is verwikkeld.

Patricia Paay negeert ex-man