AMSTERDAM - Lindsay Lohan voegt de daad bij het woord en verlaat haar woning in de heuvels van Hollywood.

De 23-jarige actrice werd zondag voor de tweede keer in drie maanden slachtoffer van een woninginbraak. Lohan was al voor de inbraak van plan te verhuizen.

De actrice laat er geen gras over groeien, nog geen week na de inbraak zijn verhuiswagens gesignaleerd bij het luxe optrekje in Los Angeles.

Entertainmentwebsite Radar Online wist de wagens op beeld vast te leggen. Te zien is hoe een verhuiswagen wegrijdt bij Lohans stulpje.

De wagen wordt gevolgd door een zwarte wagen waar de actrice volgens ingewijden in zat. Paparazzi hebben de actrice zelf nog niet gespot tijdens het verhuizen.

Ingebroken

Zondag werd weer ingebroken bij de actrice. De indringers gingen er met onder meer de inhoud van een kluis en juwelen vandoor.

De politie heeft bewakingsbeelden vrijgegeven waarop de drie dieven te zien zijn in de hoop dat ze herkend worden.

Juwelen

Entertainmentwebsite X17 heeft de zaak al opgelost. Volgens de site was het Lindsay zelf die haar woning leegroofde. De actrice zou namelijk voor zo'n twee miljoen dollar (bijna 1,4 miljoen euro) aan juwelen geleend hebben van een juwelier in Los Angeles.

Juist die sieraden zijn nu verdwenen. X17 zet de beweringen kracht bij door de bewakingsbeelden te vergelijken met een oude foto van Lohan.

Leugen

De vader van de 'Mean girls'-actrice noemt het bericht een pertinente leugen. "Mijn dochters hart is gebroken na deze inbraak.

Er zijn vingerafdrukken, misschien zelf een DNA-spoor en meerdere verdachten. De bewakingsvideo bewijst dat er inbrekers waren die Lindsay beroofd hebben."