Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Party, Privé, Story en Weekend. Met daarin deze week dat Patries centen wil, Sylvie nog wimpers heeft, Katja tóch zwanger is, dochter Deckers knutselkampioen moet worden, Popstar Rebecca ‘ja’ zegt in latex en Estelle een beachbabe is. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

In Privé doet Patricia Paay een boekje open over haar scheiding. Vlak na de breuk stuurde Adam haar een brief, waarin hij terugblikt op hun huwelijk.

Zij zou hem hebben klaargestoomd voor ‘de man die Mickey verdient’. Des duivels is Patricia hierom. Adam wil graag trouwen, ‘Maar ik zie geen enkele reden om daaraan mee te werken,’ geniet ze van haar macht.

Ook wil hij een bedrijf verkopen. ‘En dan netjes afrekenen,’ bitst ze. Leuk dat we toevallig net weten dat haar horloge op de foto bijna 6000 euro kost. Het klokje stond in de Linda, waarvan ‘Cheryl Morero’ hoofdredacteur is. Dus armlastig is Patries bepaald niet.

Kaal, maar blij

Sylvie Meis is blij met haar pruikje. Hoewel ze haar eigen kale hoofd niet wil zien, is ze tevreden met haar haarstuk. Wekelijks gaat ze naar een salon waar de pruik wordt verzorgd. De spiegel wordt met doeken bedekt, zodat ze zichzelf niet ziet.

Ze is dankbaar dat ze haar winpers en wenkbrauwen nog heeft en verder geniet ze van het leven, met man en kind. Heel gewoon, eigenlijk. Alleen zal ze wel op zoek moeten naar een nieuwe kapper. Op NU.nl lazen we dat man Rafael niet bij zijn Spaanse club kan blijven. Ze hopen terug te keren naar Duitsland.

Toch baby

Iedereen vroeg zich af of Katja Schuurman onder haar wijde bloemenjurk een bol buikje verborg. Volgens Party is de actrice inderdaad zwanger. Het blad vond een bron die zijn mond voorbij praatte. Het is iemand uit de schoonfamilie, familie van man Thijs dus.

Eerder al viel het iemand op dat Katja wèl proostte met haar champagne, maar geen slok nam. Zou het dan toch? Volgens de bron is ze twee maanden zwanger en wordt dus over enkele weken het grote babynieuws bekend gemaakt.

Knutselkampioen

Party wijdt een artikel aan Daphne Deckers en Richard Krajicek. Hun huwelijk zou stroef lopen omdat Daphne zo veel werkt. Nee joh, niks van waar, werpt Richard tegen. Daphne is inderdaad druk met Next Top Model opnemen, maar papa heeft het reuze leuk alleen met de kids.

Hij wil graag dat zijn koters in alles hun best doen en proberen zo goed mogelijk te worden. Zoontje Alec tennist fanatiek, dus dat gaat goed. Dochter Emma hockeyt, ‘maar zit ook bij een knutselclub,’ meldt vader. Hoe moeten we dat zien qua ambitie en ‘de beste worden’? Moet ze kampioen glitters lijmen& kralen verven worden? Lastig hoor, met zulke ambitieuze ouders.

‘Ja’ in latex

Van volslanke Idols-deelneemster Rebecca horen we weinig meer. Het laatste nieuws was dat ze aan SM deed met haar vriend. Ook mocht ze nog een keer in het blad Linda haar eet-dagboek publiceren (Driedubbel belegde boterhammen! Chips! Cola!). Jurylid Henkjan Smits zal het worst wezen dat ze niet is doorgebroken.

‘Op het moment dat ik mensen afwijs, is het voor mij afgelopen,’ meldt hij staalhard in Party. Toch duikt Rebecca weer even op omdat ze met haar SM-meester is getrouwd. In een zwarte jurk natuurlijk, die van kinky latex lijkt gemaakt. Praktisch; ze kan hem vast vaker aan tijdens hun pikante machtsspelletjes.

Beachbabe

Het dieet en strenge sportregime werpen bij Estelle Gullit vruchten af. We zien haar in Party, op het strand van Ibiza. Maar liefst 5 weken was ze daar met man en kids op vakantie. En wat ziet ze er goed uit! Slank, strak en bijna net zo bruin als haar dochter.

Ze voelt zich totaal op haar gemak in haar kleine zwarte bikini. Het zal een lieve cent gekost hebben aan personal trainer en diëtiste, maar het resultaat mag er zijn. Van ‘Rubensiaanse’ Estelle tot ultieme beachbabe. Wat zal ze straks weer heerlijk trots kunnen flaneren op de PéCé.