AMSTERDAM - Lily Allen is er van overtuigd dat mannen bang voor haar zijn door het nummer ‘Not Fair’. “Ik zou willen dat ik het nooit geschreven had!”, bekent de zangeres in de Britse Elle.

Not Fair gaat over mannen die slecht presteren in bed en is gebaseerd op ervaringen van Allen zelf.

“Ik heb er nooit bij nagedacht dat het mannen zou afschrikken. Ik hoopte juist dat vrouwen zich er beter door zouden voelen.”

Nu is het volgens Allen zo dat mannen niet meer met haar willen daten omdat ze bang zijn in het volgende nummer van de 24-jarige zangeres te belanden.

Verlegen

Ook haar harde houding tegenover ex-vriendjes zou mannen kunnen afschrikken, maar Allen zegt juist erg verlegen te zijn: “Ik schaam me kapot als mensen me om een handtekening vragen.”

“Ik blijf het vreemd vinden als mensen op me af komen. Waarom zou je in godsnaam een handtekening van mij willen? Ik kom er echt niet uit”, aldus Allen.

Jaloers

Haar verlegen houding tegenover fans zorgt er ook voor dat ze erg jaloers is op andere zangeressen. “Ik gun ze al het succes van de wereld, maar als ik een dj heel enthousiast hoor praten over een ander wordt ik jaloers.”

Allen is namelijk bang om vergeten te worden, vertelt ze in het interview. “Als ik iemand anders goed vind denk ik al gauw dat ik dan wel naar de achtergrond zal verdwijnen.”