AMSTERDAM - De Amerikaanse actrice Rebecca Romijn en haar man Jerry O'Connell moeten voorlopig niet denken aan gezinsuitbreiding. Het stel, dat zeven maanden geleden een tweeling kreeg, moet nog behoorlijk wennen aan het ouderschap.

Dat vertellen de kersverse ouders aan entertainmentwebsite E! Online.

"In een openbare ruimte zoals een winkel of een restaurant is het het lastigst met mijn kroost. Of nog erger: tijdens de opnames van de televisieserie waar mijn vrouw in speelt", liet de acteur O'Connell weten.De uit Nederlands afkomstige Romijn speelt in Eastwick, een tv-show van ABC.

Schreeuwen

Woensdag besloot O'Connell om met zijn twee dochters Dolly Rebecca Rose en Charlie Tamara Tulip te gaan kijken hoe hun moeder werkt. Op de set liep het toch anders dan gehoopt.

"Rebecca zat midden in een zeer dramatische scène, begint mijn kind plotseling te schreeuwen, waardoor de hele scène werd verpest", vertelde de 35-jarige acteur. Zelf vond de vader zijn overheersende telg wel amusant maar 'de regisseur dacht hier duidelijk anders over'.

Honden

Het ziet er naar uit dat het koppel het voorlopig houdt bij de tweeling. "Dit is het. Voorlopig nemen we alleen nog maar honden", vertelde O'Connell stellig.

Jerry O'Connell speelde onder meer in films als 'Batman' en 'My secret identity'. Romijn maakte furore als model en ging later bij muziekzender MTV presenteren. Ze was ook te zien in films als 'X-men' 'Man about town' en 'Femme fatale'. Haar ouders komen uit Nederland.