AMSTERDAM - Kevin Jonas en zijn verloofde Danielle Deleasa maken zich op voor een winterbruiloft. Dat onthulde Kevins jongere broer Nick aan het Amerikaanse radiostation ABC News.

De oudste Jonas Brother is volgens Nick nog wel in tweestrijd over zijn getuige.

Kevin (21) vormt samen met zijn jongere broers Joe (20) en Nick (16) de succesvolle boyband The Jonas Brothers. Nu Kevin zich opmaakt voor zijn tocht richting het altaar, weet hij niet welke broer hij als getuige moet vragen.

"We hebben het erover gehad", zegt Nick. "Hij moet zelf kiezen, we wachten maar af wat er gebeurt." Wie het ook wordt, Nick is in ieder geval gelukkig.

"Ik ben blij voor Kevin en Danielle en we zijn gelukkig dat ze onderdeel van onze familie wordt."

Tortelduifjes

Hoewel de twee tortelduifjes nog geen datum hebben geprikt, verwacht de jongste Jonas Brother dat de grote dag deze winter wordt gevierd. "Ik denk dat het ergens eind dit jaar of begin volgend jaar gaat gebeuren."

Kevin Jonas ging begin juli op zijn knieën voor Danielle. De twee leerden elkaar in mei 2007 kennen tijdens een vakantie op de Bahamas.

Hits

The Jonas Brothers scoorden ook in Nederland hits met 'Burnin' up' en 'When you look me in the eyes'. Daarnaast zijn de drie voorvechters van seksuele onthouding voor het huwelijk.

De broers dragen een zogenoemde purity ring waarmee ze aangeven pas met iemand tussen de lakens te duiken als ze eeuwige trouw hebben beloofd.