AMSTERDAM - Lindsay Lohan is mogelijk niet het enige bekende slachtoffer van drie dieven die zondag bij de actrice inbraken. Uit bewakingsbeelden blijkt dat de inbrekers verdacht veel lijken op de dieven die in februari inbraken bij The Hills-ster Audrina Patridge.

Entertainmentwebsite TMZ heeft de bewakingsbeelden naast elkaar gelegd.

De politie gaf de beelden van Lohans bewakingsvideo's woensdag vrij in de hoop dat de drie inbrekers herkend worden.

Een paar uur later gaf de politie ook videobeelden vrij. Daarop is te zien hoe een man en twee vrouwen bij Lohans woning in Hollywood aankomen. Voordat ze naar binnen gaan kijken de drie wat rond en bellen ze aan. De politie schat dat de drie tussen de 18 en 25 jaar oud zijn.

Onderzoeken

Dat met name de man veel lijkt op een inbreker die op 22 februari in Patridges huis stond, is ook de politie opgevallen. Aan TMZ laten agenten weten dat ze beide zaken onderzoeken.

Lohan liet via Twitter doorschemeren wel een idee te hebben wie zondag haar woning doorzochten. "Ik weet dat het geen roof was, want ze hebben geen elektronica meegenomen. Alleen spullen waarvan een oude vriend van mij wist dat ze veel emotionele waarde hebben, zijn verdwenen."

Juwelen

De inbrekers gingen ervandoor met de inhoud van een kluis, tassen, schoenen en juwelen. Volgens een politiebron herkende Lohan de man toen agenten haar de bewakingsbeelden lieten zien.

Ten tijde van de inbraak was de 23-jarige actrice samen met haar jongere zusje naar een verjaardagsfeestje. Zondagochtend ontdekte de 'Mean girls'-actrice de puinhoop in haar woning.