AMSTERDAM - Anouk Teeuwe heeft een zwak voor verkeerde mannen. "Ik val op foute types, het moet een beetje gevaarlijk zijn. Echte mannen, niet zo'n metroseksueel. Een vent in skinny jeans is niets voor mij", zegt de 34-jarige artieste deze week in Linda.Mode.

Anouk was lange tijd samen met Postmen-zanger Remon Stotijn. Met hem kreeg ze drie kinderen, maar vorig jaar mei maakte het koppel bekend te gaan scheiden. Inmiddels is de zangeres gelukkig met de 28-jarige rapper Unorthadox.

Anouk had na de breuk weinig behoefte om haar leven drastisch om te gooien. "Je hoort vaak dat vrouwen na een scheiding - als een soort afsluiting - hun haar afknippen en een compleet nieuwe garderobe aanschaffen. Die behoefte had ik niet echt, ik heb alles hetzelfde gelaten. Misschien ook omdat de breuk voor mij 'out of the blue' kwam", zo zegt ze de mode-editie van tijdschrift Linda.

Tof

De zangeres zegt op dit moment erg blij te zijn met haar nieuwe geliefde. "Met Unorthadox had ik het niet beter kunnen treffen. Het begin is altijd leuk, maar je moet maar afwachten of iemand het na een half jaar nog steeds zo tof vindt."

Om haar liefde voor de rapper te tonen heeft Anouk een tattoo laten zetten. "Bij mijn pols heb ik DOX laten tatoeëren. Vroeger zou ik voorzichtig zijn geweest met een naam, met hem is het anders. Het voelde goed."

Anouk in Linda.Mode