AMSTERDAM - Patricia Paay kan weer een beetje lachen om haar privéleven. Om die reden heeft de 60-jarige diva een remake van haar hit 'Who's that lady with my man' opgenomen.

"Gezien de huidige ontwikkelingen in mijn privéleven een opvallende keus misschien, maar het is puur toeval en wel heel toepasselijk", aldus Paay over haar nieuwe single.

De single is te verkrijgen via LINDA.Mode, een special van het tijdschrift LINDA, die woensdag voor het eerst verschijnt.

Het idee om het nummer nieuw leven in te blazen ontstond tijdens een sexy fotoshoot die Paay en haar dochter Christina voor het blad deden. "De fotoserie heeft een verhaaltje en tijdens de shoot begon iedereen dit nummer spontaan weer te zingen", vertelt Paay.

Lady GaGa

Paay sluit niet uit dat ze haar zangcarrière weer nieuw leven inblaast, nu er een nieuwe single is. "Ik zou het liefste net zoals Lady GaGa waanzinnige nummers willen opnemen. Ik ben ieder geval net zo gestoord als zij. Wat dacht je van Lady Patricia of Lady Paay?"

Deze zomer kwam er een einde aan het twintigjarige huwelijk van Paay en Adam Curry. Curry verliet zijn vrouw voor de jongere actrice Micky Hoogendijk.