AMSTERDAM - Is acteur Gerard Butler de nieuwe verovering van Jennifer Aniston? Haar woordvoerder ontkent, maar Amerikaanse media speculeren er driftig op los. De twee zouden dit weekend namelijk hand in hand gesignaleerd zijn.

Al wekenlang gonst het van de geruchten dat Aniston (40) het heeft aangelegd met haar 39-jarige tegenspeler van de film ‘The Bounty Hunter’ (video). De afgelopen maand werd het koppel meerdere malen - buiten werktijd om - samen gezien.

In tijdschrift People laten bronnen weten dat Aniston en Butler afgelopen zaterdag een avondje uit waren met enkele andere bekendheden, waaronder actrice Kirsten Dunst.
Het koppel zou cocktails gedronken hebben en elkaars hand hebben vastgehouden.

Anistons woordvoerder ontkent in alle toonaarden dat er sprake is van een amoureuze relatie. "Ze waren gewoon uit met vrienden en ze hielden elkaars hand niet vast", aldus een zegsman.

Tegenspelers

Sinds Aniston in 2005 officieel scheidde van acteur Brad Pitt is de actrice een van de meest begeerde vrijgezellen van Hollywood. Regelmatig legde ze het aan met tegenspelers. Zo had ze na Pitt relaties met collega-acteurs Vince Vaughn en Aaron Eckhart. Verder beleefde Aniston romances met model Paul Sculfor en muzikant John Mayer.

Hoewel de media haar soms afschildert als ‘eenzaam’ en ‘zielig’ zegt Aniston zelf prima in haar vel te zitten. In maart liet ze nog in een interview met het Nederlandse persbureau ANP weten "gelukkiger dan ooit" te zijn.

Jennifer weer aan de man?