AMSTERDAM - Veel topmodellen vrezen de dag dat ze de veertig passeren, maar Cindy Crawford heeft er weinig moeite mee. Ze mag dan 43 zijn en cellulite hebben, het voormalige supermodel zit nog steeds fantastisch in haar vel.

"Ik vind dat ik er goed uitzie voor mijn leeftijd", zegt Crawford in de septembereditie van het Amerikaanse tijdschrift Redbook. "Ik ben geen 25 meer, ik ben 43."

Het model zegt zich er bewust van te zijn dat ze haar manier van leven niet wil veranderen vanwege aandacht die ze nog steeds in de media krijgt.

Ook nu liggen paparazzifotografen nog steeds op de loer om haar op de gevoelige plaat vast te leggen, maar Crawford heeft haar eigen manier gevonden om daar mee om te gaan. "Ik ga er tegenwoordig gewoon vanuit dat de foto’s niet meer zo mooi worden als vroeger".

Cellulite

Want ja, net als 'normale' mensen heeft ook Crawford last van schoonheidskwaaltjes. "Ik heb cellulite. Ik geef het toe."
Maar dat weerhoudt het legendarische covermodel er niet van om lekker naar het strand te gaan. "Soms denk ik gewoon: 'wat boeit het ook, ik ga gewoon lekker in bikini'".

Crawford, die dertien jaar terug nog in de Playboy stond, zegt nu vooral van het gezinsleven te genieten. Ze is getrouwd met Rande Gerber en heeft twee kinderen: Presley (10) en Kaia (7).

Cindy Crawford heeft cellulitis