AMSTERDAM - Het gaat zo goed tussen Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder dat het stel besloten heeft te gaan samenwonen. "Ik ben nu bij Wesley in Spanje en ik blijf een tijdje hier. Het is heel spannend", zegt de 24-jarige presentatrice dinsdag in De Telegraaf.

Het koppel heeft deze zomer al een beetje proefgedraaid. Yolanthe is al de hele zomer in Spanje om bij haar nieuwe geliefde te kunnen zijn. Maar waar de twee in de nabije toekomst gaan wonen is nog onbekend.

Wesley speelt nu nog voor Real Madrid, maar de kans is groot dat de 25-jarige voetballer aan de Italiaanse club Internazionale wordt verkocht. In dat geval zal het stel in Milaan gaan wonen.

Gelukkig

Yolanthe’s moeder Richarda zegt in de krant blij te zijn voor haar dochter. "Ze straalt weer. Dat is het belangrijkste. Als je kind gelukkig is, ben je dat als ouder ook."

Richarda zegt Wesley nog niet zo goed te kennen, maar weet zeker dat de voetballer geweldig voor Yolanthe is. "En met deze relatie doen ze niemand pijn. Dat is ook van belang."

Yolanthe had tot voor kort een relatie met zanger Jan Smit. In mei maakten zij bekend uit elkaar te gaan. Ook Jan heeft een nieuwe geliefde. Hij is momenteel gelukkig met de Volendamse Liza.