AMSTERDAM – De nieuwe vriend van Jordan, Alex Reid, blijkt een pornoacteur te zijn. De kooivechter verschijnt onder andere in Killer Bitch, waarin hij een verkrachtings- en wurgingscène opneemt.

Het Britse News of the World beschikt over de beelden en maakte het nieuws openbaar.

Volgens de Britse tabloidkrant zullen de beelden zowel Jordan als haar ex-man Peter Andre schokken. Vooral omdat Reid nu soms ook op de kinderen van het stel past.

Opwindend

Niet zo lang geleden schepte Jordan, die in het echt Katie Price heet, nog op over de seks tussen haar en Alex Reid.

“Alex is beter in bed dan al mijn voormalige bedpartners. Onze relatie is erg bevredigend, we zijn seksueel erg aan elkaar gewaagd en ik ben gek op zijn avontuurlijke kant. Hij heeft een geweldig lichaam, is sterk en houdt zich niet in. Het is opwindend.”

Agressief

Al eerder sprak de ex van Reid, Danielle Sims, zich uit over de wilde seksgewoontes van de kooivechter. Daar trok Jordan zich toen niets van aan. Vrienden van het glamourmodel zouden nu gezegd hebben dat de verkrachtingsscène wel reden kan zijn voor een breuk.

Een bron vertelt aan News of the World dat de scène met Reid erg agressief is. De film zal volgend jaar uitkomen.

De breuk

Jordan en Peter Andre gingen eerder dit jaar uit elkaar. Sinds het begin van de nieuwe relatie tussen Jordan en Alex Reid heeft Andre zich meerdere malen publiekelijk uitgesproken over de nieuwe partner van zijn ex.

Het voormalig stel heeft samen twee kinderen: Junior van vier en Princess van twee. Jordan kreeg voor haar relatie met Peter Andre ook al een kind: Harvey, hij is inmiddels zeven.