AMSTERDAM - De woning van Lindsay Lohan in Hollywood lijkt inbrekers aan te trekken. Voor de tweede keer in drie maanden tijd is er ingebroken bij de 23-jarige actrice. De politie is zondagmiddag bezig met een onderzoek, meldt entertainmentwebsite TMZ.

Lindsay zou zondagmorgen thuis gekomen zijn en de troep hebben ontdekt. Volgens TMZ heeft ze eerst haar vader gebeld.

Lindsay heeft al jaren een turbulente relatie met haar vader Michael. Hij zou de politie hebben ingeschakeld, waarna agenten naar Lindsay's huis zijn gereden voor onderzoek.

'Inside job'

Michael is ervan overtuigd dat het om een inside job gaat. Mensen die voor zijn dochter werken zouden het alarm niet hebben ingeschakeld.

TMZ tekent uit de mond van vaderlief op dat een kluis is verdwenen. Ook zouden de dieven een aantal horloges achterover hebben gedrukt.

"Ik sta het niet toe dat individuen mijn familie geweld aan doen", zegt Michael. "Lindsay is een zachtaardig persoon met een groot hart. Dit is een persoonlijke aanval en het moet stoppen."

In mei was Lindsay's woning eveneens doelwit van dieven. Toen kwamen de mannen niet binnen, waarschijnlijk schrokken ze van het inbraakalarm.