AMSTERDAM – Dannii Minogue heeft de liefde van haar leven gevonden toen ze haar vriend Kirs Smith ontmoette. Dat laat de zangeres aan OK! Magazine weten.

De 37-jarige vertelt dat ze zich nog nooit zo gelukkig heeft gevoeld.

“Ik ben gewoon zo verschrikkelijk verliefd”, aldus Minogue. “Vorig jaar hebben we vooral uit moeten zoeken hoe we samen konden zijn in verband met onze drukke schema’s.”

De ware

”Maar nu weet ik het zeker, hij is de ware.” De zangeres heeft een relatie met voormalig rugbyspeler Smith sinds september 2008.

Voorafgaand aan haar relatie met Smith had Minogue al een relatie met Formule-1 coureur Jacques Villeneuve in 1991, na tien jaar liep deze relatie echter op de klippen.

In 2002 werd de zangeres vervolgens gespot met muziekproducer Craig Logan en er was volgens verschillende media zelfs sprake van een verloving. Toch maakte ze eind 2002 bekend dat ook deze relatie over was.

Naast het geluk met haar huidige vriend hoopt Minogue op nog meer voorspoed in haar leven. Ze is op dit moment te zien als jurylid in het programma X Factor UK en zal later dit jaar een comeback maken met een geheel nieuw geluid.