Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Party, Privé, Story en Weekend. Met daarin deze week dat Yolanthe een hebbert is, Connie een actrice, Beatrix niet in badpak wil, Wendy een baby moet, de Paay-Curry dochter ook aandacht wil en de Frogers op de camping zitten. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Heel Volendam lijkt zich achter de nieuwe vriendin van Jan Smit te scharen. Ze vinden het machtig dat de zanger een meisje uit het eigen dorp heeft gekozen. De mondaine Yolanthe is al snel vergeten. Party beweert zelfs dat Liza al zwanger is van Jan. Ze menen een buikje te bespeuren bij de blondine.

Persoonlijk zien we niks. Heeft ze gewoon te veel ijsjes gegeten op vakantie? Enfin: een vriendin van Liza geeft nog even een sneer naar de ex van Jan: ‘Waar er door Yolanthe pas geluk gevonden kan worden in het krijgen van een auto, is Liza al gelukkig met een fiets,’ meent deze – ongetwijfeld Volendamse- juffrouw. En een paar ijsjes, blijkbaar.

Wendys moetje

Wie ook een baby ‘moet’ van de bladen is Wendy van Dijk. Nu ze ‘officieel’ met lover Erland is, is het hoog tijd voor een tweede spruit. Volgens Story gaat dat ook gebeuren. De twee waren op vakantie en toen is het onderwerp besproken.

Ten eerste komt Erland bij Wendy wonen, ten tweede gaat er worden ‘gewerkt’ aan een kind. Dat hij er al twee heeft en misschien niet op een derde (en vierde, pleegkind Sem van Wendy) zit te wachten, wordt buiten beschouwing gelaten. Wendy heeft ooit gezegd dat ze graag meer dan één kind wil, dus nu is het de hoogste tijd. Ze is al 38…

New best friend

Connie Breukhoven heeft de media mooi tuk. Omdat haar scheiding van platenbaas Hans al helemaal rond is, kan ze zich gerust vertonen. Uitspattingen van haar hebben geen invloed meer op de ‘alimentatie’. En zo heeft ze plotseling Patty Brard opgeduikeld. Nooit eerder zagen we de zelfverklaarde sophisticated lady met de tikje ordinaire Patty. Nu laten de twee ‘new best friends’ zich opeens uitgebreid fotograferen.

Heeft Connie toch nieuwe vrienden nodig in Amsterdam nu ze niet meer op Wassenaar kan terugvallen? Ook poseert ze opgedoft tijdens een etentje met ex Hans om maar vooral te laten zien dat ze nog goede vrienden zijn. Zoon Jordy denkt er het zijne van. Na een ruzie met zijn ouders verklaart hij in de bladen dat zijn moeder een grote toneelspeelster is die altijd mooi weer speelt voor de media.

Bea’s badpak

Omdat het zulk lekker weer is, borduren de bladen nog even voort op het thema ‘royals in badpak’. Want waarom doen Lex en Max zo moeilijk over hun vakantiefoto’s? Deze week komt er een uitspraak over het verbod op publicatie van foto’s van het koningshuis op vakantie. Terwijl het in andere landen heel gewoon is om een koning in zijn surfshort op de kiek te zetten.

Weekend moppert dat deze strikte code alleen geldt voor de Hollandse pers. In Argentinië plaatsen ze doodleuk foto’s van Wim en Lex en geen haan die er naar kraait. Als ‘wraak’ dook het blad in het archief en publiceert nu oude foto’s van Maxima, Mabel en Laurentien in zwemkleding en de prinsen in zwembroek. Maar waar is Beatrix? Houdt ze niet van zonnen en zwemmen of durft ze niet in badpak te verschijnen?

Aandacht, please!

De dochter van Adam Curry en Patricia Paay is niet vies van een beetje aandacht. Ze is gezegend met haar moeders haardos, smeert een hele mascararoller op haar wimpers en probeert verleidelijk naar de camera te lonken. Wat we zien in Story is echter een uit de kluiten geroeide tiener die naar haar vader snakt. ‘Ik ben het vertrouwen in mijn papa kwijt,’ snikt ze melodramatisch.

Christina kiest op dit moment duidelijk voor haar moeder, met wie ze opgedirkt gaat stappen. Maar toch vertelt ze dat ze binnenkort naar haar vader gaat en dan ook Patricia’s rivale Mickey Hoogendijk zal ontmoeten. Ze mag dan 19 zijn en er al volwassen uitzien, Christina is toch nog daddy’s little girl, van wie ze niets liever wil dan aandacht.

Geen tent te makken

Met ‘Effe geen cent te makken’ hadden de Frogers goud in handen. Iedereen was laaiend enthousiast. De zanger en vrouw werden het boegbeeld voor het goede doel. Voortbordurend op dit vrijwilligerswerk bivakkeren René, Natas en de kids nu vier weken op een camping. Het is een speciaal vakantiekamp voor kinderen met een handicap of koters die extra aandacht nodig hebben. En dat geven de Frogers maar al te graag – gevolgd door de camera.

Toch hebben ze ook hier hun grens gesteld: ze slapen niet in een tent. De zoons wel, maar René en Natasja hebben een eigen luxe camper. ‘Een goed doel: oké, maar er zijn grenzen voor een BN’ner’ moet René gedacht hebben. Toch zou hij met zijn teenslippers, verwassen shirt en slordige baard niet misstaan op een willekeurige familiecamping. Mét douchemuntje en wc-rol onder zijn arm.