LONDEN - Popster Robbie Williams is zo gek op zijn Amerikaanse schoonmoeder dat hij haar heeft uitgenodigd om een paar maanden bij hem en zijn vriendin in te komen wonen in hun Engelse landhuis.

Dat schrijft de Engelse krant The Sun vrijdag.

De zanger en zijn vriendin Ayda Field zijn onlangs vanuit Amerika verhuisd naar een gigantische woning in het Engelse Swindon. Vanuit dat stulpje wil Williams vanaf komend najaar zijn diverse promotionele verplichtingen aflopen ter promotie van zijn nieuwe album Reality Killed The Video Star.

Om Ayda niet te laten verpieteren in de grote villa, heeft Williams zijn schoonmoeder uitgenodigd voor een lange logeerpartij.

Gezamenlijke liefde

Voor de meeste mensen zou het een gruwel zijn om zijn of haar schoonmoeder enkele maanden te laten inwonen, maar de Britse entertainer is dol op de moeder van zijn vriendin. Ze hebben elkaar gevonden in hun gezamenlijke liefde voor het pokerspel.

In de afgelopen periode heeft de zanger Gwen Field al meermaals laten overvliegen voor een potje poker. ''Gwen en Robbie bleven maar doorspelen terwijl de rest van het pokergezelschap al lang naar bed was'', laat een ingewijde The Sun weten.