AMSTERDAM - Photoshop zorgt opnieuw voor krantenkoppen. Ditmaal gaat het om de borsten van Keira Knightley die voor de Chanel-campagne voor Coco Mademoiselle een cupmaat 'gegroeid' zijn.

Dat meldt de Daily Mail donderdag.

Keira zelf is van nature niet gezegend met een volle boezem, maar in de Chanel-advertentie is daar niets van te merken. Op de foto zijn Keira's borsten slechts bedekt door een bretel waardoor de grotere cupmaat erg opvalt.

De 24-jarige actrice heeft eerder aangegeven dat ze het geen probleem vindt om gephotoshopt te worden.

Tieten

In 2004 waren de borsten van Keira ook al onderwerp van gesprek toen ze op posters voor haar King Arthur film met een flinke boezem pronkte.

"Die dingen waren zeker niet van mij," zei Knightley naar aanleiding van die posters. In 2006 deed ze de uitspraak: "Ik heb geen tieten dus ik kan geen decolleté showen."

Expert

Airbrushing-expert Chris Bickmore vertelt desgewenst aan de Daily Mail dat Keira's huid voor de Chanel-advertentie gladder is gemaakt en haar nek verlengd is."Het wit in haar ogen is witter gemaakt en er zijn helemaal geen lijnen en rimpels te zien in haar nek, op haar lijf of zelfs haar hand. Haar borsten hebben wat schaduw gekregen om ze ronder te doen lijken en daardoor lijken ze ook groter."