AMSTERDAM - Céline Dion is dolblij met haar tweede zwangerschap. Dat heeft haar arts Zev Rosenwaks van de vruchtbaarheidskliniek in New York laten weten. "Ze was ontzettend blij toen ze de uitslag van de zwangerschapstest kreeg. Zij en René zijn erg dankbaar."

De 41-jarige zangeres werd zwanger dankzij een ivf-behandeling. In het Amerikaanse tijdschrift People vertelt Rosenwaks dat de embryo die haar bevrucht heeft maar liefst acht jaar geleden is ingevroren. Volgens hem is Dions zwangerschap nog erg pril.

Dion liet haar embryo's invriezen toen ze een ivf-behandeling onderging om haar eerste kindje te krijgen. De zangeres beviel in 2001 van een zoontje, René-Charles.

Las Vegas

Nadat Dion in 2007 stopte met haar shows in Las Vegas besloten zij en haar man René Angelil (67) opnieuw een behandeling te ondergaan om zwanger te worden. "Ze kwam terug naar onze kliniek, omdat ze nog een kindje wilde", aldus Rosenwaks.

Voor de Canadese ster, die zelf uit een nest komt van veertien kinderen, staat alles in het teken van haar verwachte kind. Zo zou ze volgend jaar een show geven in Las Vegas. Deze wordt vanwege haar zwangerschap hoogstwaarschijnlijk uitgesteld. De zangeres had in februari haar wereldtournee Taking Chances afgerond.