AMSTERDAM - De scheiding van Hans en Connie Breukhoven kwam niet voor iedereen als een verrassing. Hun zoon Jordy zag de breuk al jaren aankomen. "Ik heb het idee dat ze gewoon getrouwd zijn om financiële redenen", zo zegt hij deze week in Story.

"Het gaat hier niet om een paar tientjes of duizendjes. Het gaat hier om tientallen miljoenen euro's. Als je eens wist wat voor een papierwerk en gedoe daarbij komt kijken om dat rond te maken", zo zegt hij in het tijdschrift.

Jordy, die al jaren in de clinch ligt met zijn ouders en daarom ook geen contact meer met ze heeft, hoorde het nieuws over de scheiding op televisie. "Net zoals alle andere Nederlanders."

Affaire

In het verleden haalde de zoon van het glamourpaar al vaker uit naar zijn ouders. Zo liet hij twee jaar terug weten, toen het gerucht ging dat Hans een affaire had, dat daar best eens een kern van waarheid in zou kunnen zitten.

Het vermogen van Hans wordt op een kleine honderd miljoen euro geschat. Een groot deel had hij al verdiend voordat hij Connie ontmoette.