AMSTERDAM – Christina Curry, de dochter van Adam Curry en Patricia Paay heeft het vertrouwen in haar vader opgezegd. “Het vertrouwen in mijn vader ben ik kwijt", aldus de 19-jarige.

Dit meldt Story. In mei dit jaar werd bekend dat haar ouders gingen scheiden omdat de 44-jarige Adam Curry een relatie had gekregen met Micky Hoogendijk, iets dat hij verborgen hield voor zijn gezin.

Volgens Christina klopten er achteraf al dingen niet aan het gedrag van haar vader. “Zo ging mijn vader een beetje moeilijk doen als ik zijn computer wilde gebruiken om mijn e-mail te checken”.

Probleem

“Normaal gesproken was dit geen probleem als ik op zijn computer zat, en nu opeens wel”. Christina heeft nog wel contact met haar vader, maar heeft zijn nieuwe vriendin nog niet ontmoet.

Beleefd

“Ik zal mijn best doen om beleefd tegen haar te zijn. Natuurlijk blijft ze voor mij die andere vrouw in papa's leven.”

“Het zal denk ik lang duren voor Micky en ik vriendjes worden”.

Gekwetst

Christina liet al eerder publiekelijk weten zich gekwetst te voelen door het feit dat haar vader haar 60-jarige moeder Patricia verliet. "Mijn ouders waren een voorbeeld voor mij. Door hen geloofde ik in echte liefde", zo schreef ze op haar Twitter-pagina.