AMSTERDAM - Renate Verbaan probeert de danspasjes van Christina Aguilera onder de knie te krijgen. Voor het nieuwe tv-programma Let's Dance zal Verbaan de dans laten zien uit Aguilera's clip 'Candyman'. Dat maakte Verbaan dinsdag bekend tijdens RTL Boulevard.

Het zaterdagavondprogramma wordt gepresenteerd door Carlo Boszhard en Irene Moors. In deze show dansen bekende Nederlanders hun favoriete dans uit een film, videoclip of musical na.

Tijl Beckand, bekend van tv-programma De Lama's, zal een dans van Austin Powers laten zien. Naar eigen zeggen wordt dit een behoorlijke uitdaging. "Om John Travolta in Grease na te doen zou te makkelijk zijn".

Bewegingen

Ook Dries Roelvink gooit de heupen los in het programma. De volkszanger probeert de bewegingen van Zorba de Griek te evenaren. John Williams danst als Beyoncé en Wendy van Dijk en Winston Gerschtanowitz doen samen een nummer uit Grease

Na elke uitzending kan het publiek aangeven welke BN'er doorgaat naar de finale. Er worden acht afleveringen gemaakt, die in het najaar worden uitgezonden. Met hun deelname zamelen de BN'ers geld in voor een goed doel.