AMSTERDAM - Céline Dion (41) en haar man Rene Angelil (67) verwachten hun tweede kindje. Dat heeft de Canadese krant Journal de Montréal dinsdag bekendgemaakt. De zangeres is zwanger geraakt via IVF-behandelingen.

Het stel heeft al een kindje, Rene-Charles, die in januari 2001 geboren werd. Angelil heeft daarnaast nog drie kinderen uit twee eerdere huwelijken.

Dion liet al eerder weten dat ze haar familie graag uit wilde breiden. De babyplannen werden in het verleden echter uitgesteld omdat Angelil aan een zeldzame vorm van huidkanker leed. Het stel liet toen zaadcellen invriezen voor het geval hij onvruchtbaar zou raken door de chemotherapie.

Moeder

"Weet je, ik ben eigenlijk geen zangeres", zo vertelt Dion het Amerikaanse tijdschrift People in een reactie. "Mijn leven draait om moeder zijn."

"Dat is waar ik het meest van geniet. Ik neem een kans met mijn muziek. Maar ik zou nooit een risico nemen met mijn familie."

Hollywood

Onlangs werd bekend dat de Canadese zangeres de derde positie inneemt als het gaat om best verdienende vrouwen in Hollywood.