LONDEN - De Britse zangeres Amy Winehouse en haar ex-man Blake Fielder-Civil willen toch weer samen zijn. Dat zei de 27-jarige Fielder-Civil zondag in de Britse tabloid News of the World.

Vorige week zou de 25-jarige zangeres haar voormalige minnaar na bijna een half jaar radiostilte telefonisch gesmeekt hebben om weer bij haar te komen.

Fielder-Civil, die op dit moment een afkickkliniek bezoekt om van de drugs af te komen, liet de krant weten dat de liefdeblijken wat hem betreft wederzijds zijn.

''Ik hou ongelooflijk veel van haar. Ik weet dat ze ook nog steeds van me houdt, al zijn we gescheiden",' aldus de man die in hetzelfde vraaggseprek beweerde inmiddels zonder verdovende middelen te kunnen leven.

''Misschien kunnen we deze keer wel op de juiste manier met elkaar omgaan.'' Het koppel zou al een datum voor een geheime eetdate hebben geprikt.

Gescheiden

Het duo, dat vooral bekendheid genoot vanwege hun royale drugsinname, is pas vorige maand officieel gescheiden. De twee trouwden in mei 2007 in de Amerikaanse badplaats Miami.

Fielder-Civil moest een jaar later de bak in wegens mishandeling van een kroegbaas en een poging justitie te misleiden. Hij werd in februari van dit jaar vrijgelaten.

De Rehab-zangeres, die al die tijd vooral in het nieuws was geweest vanwege haar maximale drank- en drugsconsumptie en die regelmatig bij optredens verstek liet gaan, zat toen op het Caraïbische eiland St. Lucia om tot rust te komen. Inmiddels verblijft ze weer in Londen.