Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Party, Privé, Story en Weekend. Met daarin deze week Connie’s geheime scheiding, Sylvie’s tweede huwelijk, voetbalpret op vakantie, Katja’s soepjurk, bling-bling koning Otazu op de vlucht en Jan Smits geheime borstenfoto. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Weekend heeft als enige roddelblad de scheiding van Hans en Connie ‘Vanessa’ Breukhoven. Niet dat ze er veel over kunnen vertellen.

De Breukhoventjes hebben hun scheiding goed verborgen weten te houden. Het blad heeft een bron die vertelt dat ‘ze allebei heel verdrietig zijn dat het zo ver heeft moeten komen. Maar er was geen andere oplossing.’

In stilte zijn de papieren al getekend en is de scheiding een feit. Op NU.nl kun je lezen dat Connie nog heel trouw de kleren van haar ex klaarlegt in Wassenaar ‘zo lang er geen ander is.’ Al eerder maakten de bladen grapjes over de achternaam van het stel, maar nu is het een feit: de Breuk-hovens hebben definitief gebroken.


Nieuw huwelijk, nieuw haar
 

Stralend poseerde Sylvie van der Vaart met haar nieuwe kapsel. Door de chemokuur is al wat van haar haar uitgevallen en daarom heeft ze een haarstuk genomen. ‘Voor mij geen hoofddoek’,  meldde ze beslist aan de bladen.

Met een kittig geknipte pony ziet ze er weer patent uit, zoals we van haar gewend zijn. Sylvie zit vol plannen voor de toekomst. Zo wil ze zo snel mogelijk een tweede kind. En ze wil nóg een keer met haar Rafael trouwen.

Dat lijkt haar de perfecte manier om de geschiedenis van haar borstkanker af te sluiten. Heerlijk: kan ze zich weer helemaal te buiten gaan aan een couture trouwjurk. Met bijpassend haarstuk wellicht?

Niet poenig
 

Meestal vieren voetballers nogal poenig vakantie. Champagne, luxe jachten en sterrenhotels zijn eerder gewoonte dan uitzondering. Maar niet bij Edwin van der Sar. De doelman zit weliswaar in mondain St. Tropez, maar houdt het verder simpel.

Beetje zwemmen met de kids en een potje voetbal met zoon Joe. Vrouw Annemarie paradeert niet in designer beachwear, maar zeult gewoon een katoenen strandtas mee. Lekker ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ allemaal. ’t Zijn soms net gewone mensen, die BN’ners.

Soepjurk
 

Arme Katja schuurman. Ze kan zich nergens meer vertonen zonder dat mensen naar haar buik kijken. ‘Zou ze weer…?’ vraagt iedereen zich af, na haar miskraam. Ook nu besteden de roddelbladen weer aandacht aan haar kleding. Want waarom draagt de actrice zo’n wijde soepjurk?

Voorbijgaand aan het feit dat het een fris, fruitig zomerjurkje is, willen ze maar één ding weten: is Katja zwanger? De brunette wuift de vragen vrolijk weg: ‘Ik ben hier om naar Ellen te kijken,’ meldt ze. Ellen ten Damme trad namelijk op met ‘Cirque Stiletto’ en tout BN was uitgelopen.

Tineke Schouten, Jim Bakkum, Hans Klok, Lee Towers en zelfs politici Wim Kok en Hans Dijkstal genoten van de show. Iedereen was vol lof en mooi opgedoft. Beetje flauw dat Weekend er dan ook juist de wijde jurk van Katja uit pikt.

Op de vlucht
 

Rodrigo Otazu is ‘gesnapt’ in Amsterdam. De juwelenontwerper is failliet verklaard en vluchtte naar New York. Zijn medewerkers werden ontslagen, de B.V. bleef achter met schulden. Groot was de verbazing toen de bladen hoorde dat hij daar een nieuwe winkel zal openen.

Is hier sprake van een listige financiële constructie? Van Rodrigo hoorden ze niks meer, die leek ondergedoken. En dat terwijl de ontwerper altijd dól was op de pers en ‘mediageil’ werd genoemd. Privé moet dan ook dolgelukkig zijn dat ze Otazu betrapten in Amsterdam.

Als een heuse celebrity beschermt hij zich tegen de camera, maar het mag niet baten. ‘Kijk eens wie hier loopt te schitteren!’ kopt het blad vals. Ze zullen dan ook vast naar New York vliegen om in september zijn nieuwe boetiek te onderzoeken.

Blote borstenfoto
 

Nog altijd is de relatie tussen Jan Smit en Liza groot nieuws. Hij zou meer op blond en Volendams vallen en de struise Liza is dan ook helemaal jè van het. Op de redactie van Party kwam een opzienbarend bericht binnen.

Een ‘tipgever’ (anoniem natuurlijk) stuurde een blootfoto van Jans nieuwe liefde. Helaas kan de ‘pikante plaat’ niet worden gepubliceerd vanwege privacy. Het blad stuurde de blote borsten-foto op naar Jans management.

Die beweert dat het niet om Liza gaat. Maar Party beweert dat de blondine wèl dezelfde moedervlek op haar borsten heeft als de juffrouw op de foto. Reuze interessant natuurlijk. Alleen jammer dat die plaat niet wordt gepubliceerd. Zo hebben wij er toch niks aan?