AMSTERDAM - Woensdag wilde Kourtney Kardashian nog niets zeggen, maar een dag later mag de wereld het weten: de vader van haar ongeboren kindje is - zoals verschillende media al voorspelden - haar ex-vriend Scott Disick.

"Het is Scott", zei de Amerikaanse realityster donderdag in de Today Show, waar ze samen met haar zus Khloe te gast was om hun nieuwe televisieshow te promoten. De 30-jarige Kardashian onthulde ook dat zij en Disick inmiddels weer een stel zijn.

Het koppel had een tijdje een knipperlichtrelatie, maar ging in januari definitief uit elkaar. Toch bleven Kardashian en Disick elkaar regelmatig zien, en het gerucht ging dan ook dat de twee eigenlijk geen afscheid van elkaar konden nemen.

De talkshowhost van de Today Show, Kathie Lee Gifford, reageerde overigens vrij verbaasd op het nieuws dat Disick de vader is. "Ik dacht dat je over Scott heen was?!", reageerde ze adrem.

Kardashian liet in het programma verder weten dat ze er naar uitziet om moeder te worden. "Ik ben er erg opgewonden over."