HILVERSUM - De reden voor de echtscheiding van glamourkoppel Hans en Connie Breukhoven blijft geheim. Dat heeft Connie Breukhoven donderdagavond gezegd in het televisieprogramma RTL Boulevard.

Tot dusver gaven geen van de voormalige echtelieden commentaar op de breuk, maar voor de RTL-camera's liet de diva voor het eerst iets los over haar huidige persoonlijke situatie.

''Ik heb met Hans afgesproken dat we het daar niet over hebben'', aldus Connie Breukhoven over het waarom van het uiteengaan. ''Dat gaat niemand wat aan.''

"Er is altijd een reden, maar het voegt niets toe. We zijn gewoon gescheiden en er is niets nieuws te melden. Hans is een fantastische man en Hans vindt mij een fantastische vrouw en morgenavond of zaterdag gaan we samen eten."

Vrienden

Dinsdag werd bekend dat Connie en Hans Breukhoven na 22 jaar huwelijk in het geheim gescheiden zijn. De voormalige geliefden zouden als vrienden uit elkaar zijn gegaan.

Het tweetal had de scheiding geheim weten te houden, omdat ze niet wederom ophef willen rondom hun gezin.

Vechtscheiding

"Ik heb geen zin in een gevecht. Het moet geen vechtscheiding worden, het moest een echtscheiding zijn. En dat is het geworden. Als je dingen te delen hebt, doe je dat met je vrienden en met je kinderen, niet met zestien miljoen mensen", vindt de actrice en zangeres, die bekend werd als Vanessa.

Homoseksueel

De roddelpers was al veel langer aan het speculeren over strubbelingen binnen het huwelijk. Dit leidde meer dan eens tot een rechtszaak. Zo stapte Connie naar de rechter toen werd beweerd dat haar man homoseksueel was. Het koppel werd altijd in het gelijk gesteld.

Kleren

Connie blijft voorlopig nog even de kleren uitzoeken voor haar ex-man Hans, liet ze ook weten in het programma. "Ik zoek iedere week zijn kleertjes bij elkaar voor de hele week. Zolang er niemand anders het voor hem doet, doe ik het voor hem", zei ze. Connie vindt dit logisch, vertelde ze.