AMSTERDAM - Ook Gordon valt het tv-programma 'Waar is Elvis?!' af. Eerder verklaarde Jamai al dat de tegenvallende kijkcijfers te wijten zijn aan de populariteit van de King. Gordon sluit zich hier volledig bij aan, zo meldde de Tros donderdag.

De verwachtingen van de vrijdagavondshow, die wordt gemaakt door het tv-bedrijf van Paul de Leeuw, waren hooggespannen.

Met het programma zouden de kijkers 'swingend' het weekeinde inluiden.

Dit liep allemaal anders dan verwacht, meteen al bij de eerste uitzending van de vrolijke RTL 4-show waren de kijkcijfers teleurstellend.

Het Nederlandse publiek bleek niet warm te lopen voor de show over Elvis. Het lijkt nu alsof ook de makers de handdoek in de ring gooien.

Michael Jackson

Gordon windt er geen doekjes om tijdens een interview met EénVandaag, dat vrijdag zal worden uitgezonden. "Mensen zitten niet meer op Elvis te wachten", verklaarde Gordon. "We hadden het programma beter 'Waar is Michael Jackson' kunnen noemen."

Paul de Leeuw zelf reageert kort maar krachtig op de ophef rondom het programma. De Leeuw liet via Twitter weten: "Waar is Elvis? Nee, waar is Paul? Die loopt al 19.2 km vooruit! Op naar het volgende project!"

Amusementshow

'Waar is Elvis?!' is een amusementshow, gepresenteerd door Gordon en Jamai. In het programma, dat vijf weken lang draait, wordt gezocht naar de grootste Elvis-kunner en -kenner van Nederland. Op 28 augustus valt het doek opnieuw voor Elvis. In deze laatste aflevering strijden de winnaars tegen elkaar in de finale.