AMSTERDAM - Michiel Huisman voelt zich gezegend met zijn vrouw Tara Elders. “Sinds ik met Tara ben, is mijn leven ontzettend veranderd. Ik wil niet zweverig klinken, maar ik ontwikkel me, ik leef intenser en bewuster”, zo zegt de acteur in een interview met Flair.

In het tijdschrift zegt de 28-jarige Huisman tegenwoordig voor alles open te staan wat op zijn pad komt. "Maar door de levenservaring die ik inmiddels heb, weet ik beter de juiste projecten te kiezen. Daar ben ik erg blij mee."

Het acteurskoppel, dat elkaar vorig jaar in het geheim het jawoord gaf, is sinds drieënhalf jaar samen. Ruim twee jaar geleden kregen ze een dochtertje, Hazel.

Gezin

Het gezin staat op nummer één voor Huisman, zo zegt hij. "Acteren is geweldig, maar het allerbelangrijkste is uiteindelijk toch dat het goed gaat met mij, Tara en onze dochter."

De acteur geniet daar dan ook met volle teugen van. "Ik ben ontzettend gelukkig met Hazel. Ik geniet het meest van klein, puur, bijna vanzelfsprekend geluk. Dat ik met haar door de stad fiets en ‘hoedje van papier’ zing."

Huisman, die momenteel te zien is in het drama ‘Unmade Beds’, probeert ondanks zijn drukke werkschema veel tijd door te brengen met zijn vrouw en kind. "Tara en ik blijven druk met ons acteerwerk. Maar de enige afspraak die we samen hebben gemaakt, is dat we proberen niet te veel van elkaar weg te zijn."