AMSTERDAM - Na maanden van speculatie maakt Kate Hudson er eindelijk geen geheim meer van: de beroemde Hollywoodactrice heeft een relatie met honkballer Alex Rodriguez en de hele wereld mag het nu weten.

Het kersverse koppel kuste elkaar onlangs publiekelijk tijdens een familiedag in het Yankees Stadium, zo is te zien op foto’s in de Britse krant Daily Mail. Er bestaat geen twijfel meer over het feit of de twee een setje zijn.

Al maanden gonst het van de geruchten dat de gescheiden actrice een relatie heeft met een van Amerika’s meest gevierde sportmannen. De twee werden regelmatig samen in restaurantjes gespot. Ook werd het koppel gezien bij Rodriguez’ appartement in Manhattan.

Bovendien was Hudson de laatste tijd opvallend vaak bij wedstrijden van de New York Jankees, de club waarvoor Rodriguez (A-Rod) speelt.

Romance

Hudson scheidde in 2006 van Chris Robinson, met wie ze een zoontje kreeg, Ryder (5). Daarna had ze relaties met acteurs Owen Wilson en Dax Shepherd. Verder beleefde ze een korte romance met wielrenner Lance Armstrong.

Ook A-Rod is al eens getrouwd geweest. Hij heeft twee dochters. Vorig jaar zoemde het gerucht rond dat de honkballer een relatie met Madonna had, maar zowel de popster als de sporter hebben dat altijd ontkend.

Kate Hudson en A-Rod een stel