AMSTERDAM - De Nederlandse styliste en presentatrice Dyanne Beekman is maandagochtend bevallen van een zoon. Het kindje heeft de naam Christian Fransiscus Guido ten Berge Beekman gekregen.

Dat heeft een woordvoerder van Beekman Styling, het stylingsbureau dat Beekman in 1996 heeft opgericht, dinsdag gezegd. Moeder en zoon maken het goed.

De vader van het jongetje is Dyanne's partner Frans ten Berge, commercieel directeur van C&A Duitsland. Begin januari maakte de 37-jarige presentatrice, bekend van televisieprogramma's als Passion for Fashion en 'Wat je ziet ben je zelf', bekend zwanger te zijn van haar eerste kindje.

Pauze

Dyanne had tijdens haar zwangerschap last van chronische misselijkheid en werd wegens uitdrogingsverschijnselen opgenomen in een ziekenhuis, omdat ze niets meer binnen kon houden. In maart maakte Beekman bekend even pauze te nemen. "Ik heb de drukste periode in mijn leven gehad en heb nu even rust nodig. Het belang van mijn kindje staat voorop", lichtte ze toe.

Het zoontje van Beekman weegt acht pond. De lengte kan de woordvoerder van Beekman Styling niet vertellen. "Maar het is een flinke jongen."