AMSTERDAM - Leonardo DiCaprio heeft zijn vakantie gevierd met een schare vrouwen waaronder het Russische model Anne Vyalitsyna. De twee vermeende tortelduiven zijn te zien op videobeelden van Europa Press.

Na een bezoek aan Madrid trok de 'Revolutionary Road'-ster naar Ibiza om te genieten van de zon. Begin dit jaar zijn DiCaprio en het Israëlische model Bar Refaeli uit elkaar gegaan.

Sindsdien heeft de 34-jarige acteur flink de bloemetjes buitengezet. DiCaprio schijnt onder anderen gesignaleerd te zijn met pussycatdoll Ashley Roberts en Cameron Diaz.

De nieuwste aanwinst van de ster, Anne Vyalitsyna verscheen met bikini in de swimsuit-editie van Sports Illustrated. Leonardo's ex Bar Refaeli sierde in zwemkleding dit Amerikaanse sportmagazine.

Remake

DiCaprio houdt zich niet alleen maar bezig met vrouwen, hij werkt ook. Zo melde het Amerikaanse Variety dat Appian Way, het productiebedrijf van DiCaprio een remake gaat maken van het sprookje Roodkapje.

Het sprookje van de gebroeders Grimm zal in de nieuwe versie een stuk donkerder zijn, zonder goed einde en met weerwolven. Of Dicaprio een rol gaat spelen in dit sinistere sprookje is nog niet bevestigd.