AMSTERDAM - Glamourmodel Jordan gaat met advocaten om de tafel om te kijken of zij haar ex-liefje Peter Andre aan de schandpaal kan nagelen. Katie Price, zoals Jordan in het echt heet, is volgens de Britse boulevardkrant The Sun woedend over uitspraken van Andre.

De twee realitysterren zijn al een aantal maanden in een (v)echtscheiding verwikkeld.

De 36-jarige Andre beschuldigde zijn ex er dit weekend in dezelfde krant van dat hun 4-jarige zoon het rondborstige model en haar nieuwe liefde Alex Reid vorige week samen heeft aangetroffen in bed.

De 'Mysterious girl'-zanger zei dat zoonlief Junior hem dat heeft verteld. Andre noemde het gedrag van zijn ex 'walgelijk'. "Een 4-jarig kind hoort het niet over dat soort dingen te hebben."

Kapot

De 31-jarige Jordan ontkent echter dat haar zoon haar ooit in bed heeft betrapt met de 34-jarige kooivechter. "Katie denkt dat Peter Junior gebruikt in een poging de harten van het publiek te veroveren en om haar relatie met Alex kapot te maken. Al die negatieve publiciteit zet hun relatie enorm onder druk. Het lijkt er bijna op alsof Peter het expres doet", zegt een vriend van Jordan.

Slecht daglicht

Haar kinderen bij de zaak betrekken, maakt Jordan woest, zegt de vriend. "Beweren dat een van haar kinderen iets heeft gezegd om haar in een slecht daglicht te plaatsen gaat te ver." Jordan heeft sinds enkele weken een relatie met Alex Reid. Inmiddels doen alweer geruchten de ronde dat Jordan nu al genoeg heeft van Reid.

Dit weekend meldde de Britse tabloid News of the World nog op basis van vrienden dat Price Reid wil dumpen. Ze zou er genoeg van hebben dat de spierbundel zich gedraagt als een schoothondje.

Tegenover The Sun zeggen vrienden echter dat het tweetal zich geweldig vermaakt. "Ze staan onder enorme druk, maar ze proberen zich er samen doorheen te slaan", voegt een vriend daar aan toe.