AMSTERDAM - Hun relatie is nog maar een paar weken oud, maar glamourmodel Jordan heeft nu al genoeg van kooivechter Alex Reid. Katie Price, zoals Jordan in het echt heet, heeft tegen vrienden gezegd dat ze Reid wil dumpen.

Ze is er zat van dat de spierbundel zich als een schoothondje gedraagt, meldt de Britse tabloid News of the World.

Eind juli kwam het nieuws naar buiten dat Jordan een wilde nacht met Reid had beleefd. Een kleine twee weken later bevestigde het rondborstige model zelf dat sprake was van een relatie.

Tegen een 'vriend' zou ze hebben gezegd dat Reid een leuke afleiding was en dat het leuk was zo lang als hun romance heeft geduurd, maar dat ze verder wil zonder hem.

Imago

Ze wilde Reid het nieuws afgelopen week in Spanje al vertellen, maar heeft dat niet gedaan, omdat ze volgens de vriend vreest voor haar imago.

De 31-jarige Jordan is daarbij bang dat Alex mogelijk een slaatje gaat proberen te slaan uit zijn belevenissen met het glamourmodel als hun relatie ten einde komt. "Ze is bang dat Alex geldtekens in zijn ogen heeft gekregen."

Price, die momenteel in scheiding ligt met 'Mysterious girl'-zanger Peter Andre, werd de afgelopen tijd veelvuldig gefotografeerd tijdens met alcohol overgoten avondjes uit.

Moederschap

De kritiek van Andre op haar gedrag is Jordan volgens de vriend niet in de koude kleren gaan zitten. "Ze wil zich meer gaan richten op het moederschap en op het beschermen van haar reputatie."

Jordan zou ondertussen weer contact hebben opgenomen met model Anthony Lowther, aan wie zij door de media na de aankondiging van haar scheiding al eerder werd gekoppeld.

"Ze heeft een zwakke plek voor Anthony. Hij is alles wat ze zoekt: lekker, aardig en liefdevol. Hij is degene met wie ze wil zijn. En ik denk dat het niet lang zal duren voordat dat gebeurt. Katie is de afgelopen dagen al bezig geweest met afstand creëren tussen haar en Alex."

Cameraploeg

De cameraploeg, die Jordan volgt voor haar reality show, heeft ze de opdracht gegeven Reid zo min mogelijk te filmen. Volgens de vriend vindt Jordan het verschrikkelijk om de spotlights met iemand te moeten delen.

"Ze heeft de filmcrew gezegd hem minder te filmen en niet teveel van hem in de show te monteren. Alex weet hier niets van, dus dat zal nog wel een knallende ruzie veroorzaken."