Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Party, Privé, Story en Weekend. Met daarin deze week dat ‘Snikkelklaas’ Gordon bezweek, Patricia Paay met een toyboy kroelt, de Bauertjes tóch een uitje hebben, de familie Oerlemans jetset in Frankrijk en dat Beatrix eens normaal moet doen. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Het moest de stunt van het jaar worden. Tijdens de boottocht van de Gay Pride had Gordon zich geweldig uitgedost. Als roze sinterklaas (‘Snikkel-klaas’) wuifde hij naar de menigte.

Getooid met roze mijter, staf en Michael Jackson glitterhandschoenen had hij op zijn bootje de grootste lol. Totdat hij onwel werd en instortte. Hij werd onder grote belangstelling afgevoerd en naar een ambulance gebracht.

Volgens eigen zeggen had hij slechts één wodka gedronken, maar dat bleek toch er een te veel. Gordon zelf geeft de schuld aan het te warme fluwelen pak, waardoor hij door de hitte werd bevangen. Volgend jaar dan maar alleen een luchtige roze glitterstring als outfit?

Patries’ toyboy

Ook Patricia Paay was paraat op de Gay Pride. Omdat ze weer ‘in de running’ is voor de mannen, had ze zich fantastisch aangekleed. Kort, strak en over the top bestikt met strass, lachte ze haar witte tanden bloot.

Privé stort zich juichend op de diva, helemaal blij dat ‘ons’ eigen idool weer zo vaak in de publiciteit is. Deze keer wordt ze gekoppeld aan Holland’s Got Talent deelnemer Waylon, een soort Elvis look alike. De 29-jarige zanger zou Patricia’s nieuwste toyboy zijn.

Waylon reageert echter terughoudend. Volgens het blad is hij bang dat een relatie met de oudere vrouw slecht is voor zijn carrière. Daarnaast zou hij ook van mannen houden. Volgens het blad schiet dát bij Patricia in het verkeerde keelgat. ‘Zij zegt namelijk altijd haar lovers alleen voor zichzelf te willen hebben…’

Bauer-uitje

Dit jaar hoefde Mariska Bauer geen huismerk appelmoes in haar koffer te stoppen. De familie gaat niet op vakantie naar Gran Canaria. Baby Lucas is te jong voor een vliegtripje en het Brabantse gezin blijft lekker thuis.

Toch trakteerden Frans en Maris zichzelf, hun zoons en de vaderlandse pers op een uitje naar pretpark Eurodisney. Braaf als Fransje is, poseerde de hele bubs geduldig voor de camera’s. Daarna hebben de mannen lol in de achtbaan, terwijl moeders bij de baby blijft.

Glunderend vertelt Frans dat hij Gran Canaria helemaal niet mist: ‘Misschien is dit nog wel leuker dan Spanje!’. En met dit familietripje weet Privé weer 4 pagina’s van het blad te vullen. Met de Bauertjes is het nooit komkommertijd!

Jetset in Frankrijk

Danielle Oerlemans kwam speciaal naar Nederland om te bevallen. Lang bleef baby Katelyn daar echter niet. Het hele gezin is verkast naar de vakantievilla in Zuid Frankrijk.

Een hele verhuizing, want met vier kinderen, een wandelwagen en de nodige koffers ben je wel even bezig. Tot eind augustus geniet de familie van zon, zee en strand en hun luxe huis van circa 4 miljoen euro.

Vader Reinout is in Weekend te zien terwijl hij met zijn zoon stoeit. Het is dat zijn naam bij de foto staat, want hij is bijna onherkenbaar. Zijn haar is lang en hij heeft een forse baard. Hij lijkt nog het meest op Victor Reinier in zijn slechte periode. Volgens het blad vindt Daan hem er echter gewéldig en heel mannelijk uitzien. O jee, als dat maar geen vijfde baby wordt…

Bea’s poespas

De roddelbladen zouden de roddelbladen niet zijn als ze niet even mochten mopperen op ons Koningshuis. Deze keer krijgt Beatrix ervan langs in Weekend.

Het blad heeft vakantiefoto’s van de koning en koningin van Zweden. De royals zitten heel knus in zwemkleding op een klein bootje. Niks geen hofhouding en stoet bedienden aan boord: ‘De koning staat aan het roer en de koningin zorgt voor een hapje en drankje uit de koelbox’.

Als Beatrix naar Italië gaat, gaat er beveiliging mee, bedienend personeel en zijn er lokale politiemannen. Allemaal van onze belastingcenten, mort Weekend. En dus koppen ze: ’Zo kan het ook, Majesteit’, doelend op de eenvoud van Gustav en Silvia.

Zou het helpen? Zouden we Beatrix volgend jaar zonder poespas, in een belegen badpak van vorig jaar, met een koelbox vol huiswijn zien ronddobberen? We wagen het te betwijfelen.