AMSTERDAM - Filemon Wesselink is in de zevende hemel met het aanstaande vaderschap, maar de presentator is wel bang dat zijn vriendin haar mooie lichaam niet meer terug zal krijgen. In zijn column in Viva vertelt Wesselink dat hij daarom smoesjes verzint om haar meer te laten bewegen.

"Ik heb haar al wijsgemaakt dat de supermarkt om de hoek aan het verbouwen is en dat ze dus naar de supermarkt verderop moet gaan. Jammer genoeg trapte ze daar niet in", aldus de BNN-presentator in Viva.

"Maar ze geloofde wel in het verhaal dat er niets beter is voor een ongeboren kind dan een regelmatig zwemmende moeder. Dus gaat ze nu volgende week met een vriendin naar het zwembad."

Wesselink zegt het verder jammer te vinden dat moeders zichzelf laten verslonzen als ze eenmaal een kind hebben. "De vrouw heeft haar levenstaak volbracht. En dan dus maar stekeltjeshaar."

Wanneer het eerste kind van Wesselink en zijn vriendin verwacht wordt is onduidelijk. De presentator is bekend van de tv-programma's Spuiten en Slikken, Lijst 0 en Crazy 88.